Over ons

Het bedrijfsleven is niet ons ding. Dat is een gevoel wat ons, Jordi & Yorrick, al sinds het begin van de vriendschap verbind. Vanuit deze drive zijn we vanaf 2012 al zoekende naar een idee wat we eigen konden maken.

In 2017 konden we onze visie kwijt in Mysmoothiefiets, het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen studieproject. Met die fiets kan je zelf een smoothie fietsen.

Door het succes willen wij meer concepten gaan uitwerken zoals de smoothiebar en rollend ijs. Dus we kijken rond naar dingen die ons aanspreken en die wij leuk vinden. Vervolgens adopteren we het en geven het onze eigen twist. Op dezelfde manier: Maken, lanceren en gaan.

Lemonz is een klein, hecht bedrijf. We zijn super flexibel. Wij gaan elke uitdaging aan en geen opdracht is te groot voor ons. Lijk het jouw leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan op deze pagina.

Hoe het begon

In 2016 liepen wij, Jordi en Yorrick, tegen een probleem aan. Zelfstandig wonende studenten koken vaak niet, omdat het lastig is boodschappen te doen voor één persoon. Met dat in gedachten ontwikkelde we Myfoodbox. Een wekelijkse maaltijdbox met afgemeette ingrediënten voor drie gevariëerde maaltijden, inclusief recepten.
Na een pilot onder vrienden, familie en kennissen was de potentie duidelijk, echter was er niet voldoende capaciteit om de maaltijdbox op grotere schaal te realiseren.

De volgende stap

Vanuit de pilot kwam de vraag naar groente en fruit naar boven. Eind 2016 is besloten om een stap terug te nemen en te focussen op het vers van de maaltijdbox. Uit deze vraag is de fruitbox ontstaan. Een gevarieerd vers fruitpakket voor een schappelijke prijs thuisbezorgd.
Na een nieuwe pilot in onze besloten kring namen we Facebook als test-verkoopplatform in de armen. Met succes! Wekelijks worden er via onze Facebook kanalen fruitboxen door heel Zuid-Holland bezorgd. Daarnaast meldde wekelijks terugkerende klanten zich aan voor het abonnement via de website. Wist je dat er al meer dan 1500 fruitboxen zijn geleverd?

Waarom myfoodbox

Bij myfoodbox houden we het graag simpel. Kwalitatief goede producten, krijgen waar je voor betaald en geen gedoe. We onderhouden graag persoonlijk contact met jou als klant.
En als je iets niet lust of ergens allergisch voor bent? Dan houden we daar gewoon rekening mee!
Wij promoten graag gezondheid. Daarom kopen wij alleen vers fruit in en wordt alles gecontrolleerd. Zo krijg je alleen het beste fruit thuisbezorgd.

Visie

Het belang van voldoende beweging is bekend, maar het belang van groente en fruit in het diëet speelt ook een steeds grotere rol. Onze ambitie is mensen te inspireren een gezondere levensstijl na te leven.
Dit doen we enerzijds met onze producten, een stok achter de deur voor het wekelijks eten van gevarieerd groente & fruit voor consumenten en bedrijven. Anderzijds met onze dienst mysmoothiefiets, waarmee je vitaliteit promoot door in één minuut een heerlijke gezonde smoothie te maken op spierkracht!