Bij Myfoodbox houden we het graag simpel. Geen gedoe en krijgen waar je voor betaald. Daar staan we voor.
In de zomer van 2016 is het idee ontstaan om een wekelijkse box te maken met groenten of fruit.Na een aantal pilots onder kennissen en familie is eind 2016 besloten om het grote publiek op te zoeken.
We hechten veel waarde aan een product met zo min mogelijk gedoe. Een abonnement afsluiten, op pauze zetten of stopzetten kan zonder enige moeite en als je iets niet lekker vind is het voor ons geen enkel probleem je box hierop aan te passen.
Gezondheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. We kopen dagelijks het aller verste fruit in en controleren alles persoonlijk, zodat jij alleen de beste kwaliteit in je box krijgt.

 

Waarom myfoodbox?

We kunnen er wel om heen draaien, maar geld speelt natuurlijk ook altijd een rol. Myfoodbox probeert de goedkoopste aanbieder van, groente- en fruitboxen in Nederland te zijn. Dit wil echter niet zeggen dat de kwaliteit van het product hierop achterblijft. Deze is gewoon, zoals je mag verwachten, altijd goed!

 

Wat doen wij nog meer?

Naast een goed aanbod voor een schappelijke prijs krijg je ook nog eens wekelijks recepten voor lekkere smoothies of andere leuke dingen die je met fruit kunt doen.
Ook hebben wij een heuse smoothiefiets ontwikkeld. Met deze fiets kun je in 1 minuut een heerlijke en gezonde smoothie maken. Ideaal voor buurtfeesten, beurzen en (basis)scholen!

Tenslotte bieden wij ook werkfruit aan in een straal van 20 km om leiden.

 

Onze ambities

Myfoodbox wil mensen graag inspireren tot het naleven van een gezonde(re) levensstijl. Dit willen wij doen door iedereen te voorzien van een gevarieerd aanbod in groenten en fruit. Dit kan thuis worden geleverd, maar ook in de school- of bedrijfskantine. Zo wordt iedereen, van jong tot oud, er dagelijks weer even aan herinnerd hoe belangrijk het is om minimaal 2 stuks fruit per dag te eten.