Hoe het begon

In 2016 liepen wij, Jordi en Yorrick, tegen een probleem aan. Zelfstandig wonende studenten koken vaak niet, omdat het lastig is boodschappen te doen voor één persoon. Met dat in gedachten ontwikkelde we Myfoodbox. Een wekelijkse maaltijdbox met afgemeette ingrediënten voor drie gevariëerde maaltijden, inclusief recepten.
Na een pilot onder vrienden, familie en kennissen was de potentie duidelijk, echter was er niet voldoende capaciteit om de maaltijdbox op grotere schaal te realiseren.

De volgende stap

Vanuit de pilot kwam de vraag naar groente en fruit naar boven. Eind 2016 is besloten om een stap terug te nemen en te focussen op het vers van de maaltijdbox. Uit deze vraag is de fruitbox ontstaan. Een gevarieerd vers fruitpakket voor een schappelijke prijs thuisbezorgd.
Na een nieuwe pilot in onze besloten kring namen we Facebook als test-verkoopplatform in de armen. Met succes! Wekelijks worden er via onze Facebook kanalen fruitboxen door heel Zuid-Holland bezorgd. Daarnaast meldde wekelijks terugkerende klanten zich aan voor het abonnement via de website. Wist je dat er al meer dan 1500 fruitboxen zijn geleverd?

Waarom myfoodbox

Bij myfoodbox houden we het graag simpel. Kwalitatief goede producten, krijgen waar je voor betaald en geen gedoe. We onderhouden graag persoonlijk contact met jou als klant.
Een abonnement afsluiten is simpelweg zodat jij er geen omkijken naar hebt. Pauzeren als je er een week, maand of jaar niet bent & direct stopzetten behoort altijd tot de mogelijkheden. En als je iets niet lust of ergens allergisch voor bent? Dan houden we daar gewoon rekening mee!
Wij promoten graag gezondheid. Daarom kopen wij alleen vers fruit in en wordt alles gecontrolleerd. Zo krijg je alleen het beste fruit thuisbezorgd.

Visie

Het belang van voldoende beweging is bekend, maar het belang van groente en fruit in het diëet speelt ook een steeds grotere rol. Onze ambitie is mensen te inspireren een gezondere levensstijl na te leven.
Dit doen we enerzijds met onze producten, een stok achter de deur voor het wekelijks eten van gevarieerd groente & fruit voor consumenten en bedrijven. Anderzijds met onze dienst mysmoothiefiets, waarmee je vitaliteit promoot door in één minuut een heerlijke gezonde smoothie te maken op spierkracht!