Kies je box

Fruitbox

  • Lekker, gezond en vers
  • Minimaal 20-24 stuks iElke week is de basis hetzelfde met appels, peren en bananen. Het overige fruit is afhankelijk van het seizoen, zoals meloen, mandarijnen, sinaasappels, aardbeien en nog veel meer.   
  • Gratis thuis

€12,- per week

Pers Citrus box

  • Elke dag verse jus
  • Minimaal 20-24 stuks iDe helft van de box bestaat uit perssinaasappels. De andere helft verschilt per levering. Dit kunnen bijvoorbeeld citroenen, mineola’s, grapefruits, mandarijnen of limoenen zijn.  
  • Gratis thuis

€12,- per week

sapbox

Tasjes

In plaats van een box is het ook mogelijk om een kartonnen tas als verpakking te kiezen. Dit kan tijdens het afrekenen en later op je account.

fruitpunten

Fruitpunten

Voor elke box die je bij ons bestelt verdien je 10 fruitpunten. Met een fruitpunt krijg je korting op producten, of kan je deze zelf gratis krijgen. De producten zijn ook zonder punten te bestellen. Na het bestellen krijg je het product samen met je box geleverd.

fruitpakket

Wat zit er in?

Wij selecteren elke week de beste fruitsoorten. De basis zijn appels, peren en bananen. De rest van het fruit is afhankelijk van het seizoen zoals aardbeien, meloen, ananas en nog veel meer.

Wat zit er in de box?

Hier houden wij in bepaalde maten rekening mee. Liever geen kiwi? Dan krijg je deze niet.

Binnenkort

Naast het leveren van fruit willen wij ook groenten en perssinaasappels aanbieden.

Groentebox

groentebox

Instagram

Dagelijkse fruitbezigheden